Daglimiet t/m Optimalisatie

Daglimiet
Per advertentie kan je een daglimiet voor je budget instellen. Als het daglimiet bereikt is verdwijnt je advertentie vanzelf en wordt deze pas de volgende dag opnieuw getoond. Het nadeel van een daglimiet is wel dat een terugkerende bezoeker later op de dag jouw advertentie misschien niet meer kan vinden. Grip op je advertentiekosten? Kijk hier voor meer informatie.

Factuur en gefactureerd bedrag
Het bedrag vermeld op de maandelijkse digitale factuur, inclusief BTW, voor de kliks die de adverteerder op zijn advertenties heeft gekregen. De factuur kan middels iDEAL of telebankieren worden voldaan.

Feed-adverteren
Marktplaats Admarkt beschikt over de mogelijkheid om geautomatiseerd te adverteren. Adverteren via een API- en feed oplossing, waarmee je snel het complete productaanbod van je webshop kunt doorplaatsen als een Admarkt advertentie op Marktplaats. Bekijk hier de lijst van marketingpartners.

Groep
Het eerste niveau op Marktplaats, dit is een groep zoals ‘Antiek en Kunst’ of ‘Huis en Inrichting’.

Klik
Als de bezoeker na het zien van de Admarkt Topadvertenties in de resultatenlijst de advertentie opent, is dit één klik.

Klikratio
Het percentage van de Vertoningen dat heeft geleid tot een klik op de advertentie.

Mijn Admarkt / Admarkt omgeving
De omgeving waarin de adverteerder zijn advertenties beheert. Hier kunnen advertenties in worden aangemaakt, aangepast/beheerd en verwijderd.

Mijn gegevens
Onderdeel van Mijn Admarkt waarin de persoonlijke gegevens en instellingen van de adverteerder worden weergegeven.

Optimalisatie
Het continu optimaliseren van uw Admarkt Topadvertenties is van groot belang. Bekijk daarom regelmatig of uw advertentie nog de juiste titel heeft. Klopt de advertentie tekst nog? Is er iets verandert? Heeft u de beste foto’s geplaatst?

Heeft bovenstaande uitleg geholpen?

Dat vinden wij jammer! Heb je suggesties hoe wij dit kunnen verbeteren?