Admarkt-account t/m CPC

Admarkt-account
Om een Admarkt-advertentie te plaatsen is een Admarkt-account nodig. Deze kan worden gekoppeld aan een bestaand Marktplaats account of een nieuw Marktplaats account aan te maken.

Admarkt-campagne
Een Admarkt campagne beslaat het totale advertentie aanbod onder een Admarkt-account. Dus alle advertenties die worden ingezet voor directe verkoop of om de producten onder de aandacht te brengen bij geïnteresseerde bezoekers.

Admarkt Gecertificeerd Bureau
Marktplaats Admarkt biedt online marketingbureaus de mogelijkheid om een certificaat te behalen voor Admarkt. Door aan een aantal voorwaarden te voldoen, zoals het beheren van verschillende campagnes voor meerdere adverteerders en het behalen van een examen, ontvangt het bureau het Admarkt Gecertificeerd Bureau logo. Klik hier voor een lijst van gecertificeerde bureaus.

Admarkt-omgeving
Het overzicht in Mijn Admarkt waarin de advertenties en hun bijbehorende resultaten getoond worden.

Admarkt Topadvertentie
Marktplaats Admarkt is een snelle en eenvoudige manier voor professionele verkopers om doelgerichte advertentieruimte te kopen, waarbij wordt betaald op basis van de kosten per klik (CPC; Cost Per Click). Admarkt Topadvertenties zijn de bovenste advertenties van de advertentielijst in een rubriek.

Admarkt Topawards
De Admarkt Topawards worden uitgereikt aan aan ondernemers die hun zakelijke succes weten te vergroten door effectief online te adverteren en ondernemen met behulp van Marktplaats Admarkt.
Lees hier de verhalen van de Admarkt Topaward winnaars van dit jaar

Advertentiebudget
Het resterende budget van de advertentie. Wanneer de advertentie wordt gestopt voordat het budget op is, blijft dit bedrag staan tot de advertentie geheractiveerd wordt. Het budget dat niet gebruikt is, wordt niet gefactureerd.

Advertentiepositie
De positie van de advertentie ten opzichte van andere Admarkt-advertenties wordt bepaald door een algoritme van Marktplaats, waarin diverse factoren van de Admarkt-advertentie worden meegewogen. Deze factoren zijn (1) de klikprijs, (2) het percentage kliks op vertoonde advertenties (3) de kwaliteit van de advertentie, (4) de wijze waarop de Marktplaats-bezoeker jouw product zoekt en (5) het aantal en de kwaliteit van de overige in dezelfde rubriek geplaatste advertenties.

Advertentietekst
De tekst die zichtbaar is bij de Admarkt-advertentie. Klik hier voor tips over get schrijven van een goede advertentietekst.

Admarkt Voorwaarden
De Admarkt Voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met betrekking tot Admarkt die tussen de Admarkt-adverteerder en Marktplaats worden gesloten. Daarnaast zijn ook de Marktplaats Gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van toepassing.

CPC (Cost-per-Click)
De prijs (exclusief BTW) die de adverteerder betaalt wanneer een bezoeker op zijn advertentie klikt.

Heeft bovenstaande uitleg geholpen?

Dat vinden wij jammer! Heb je suggesties hoe wij dit kunnen verbeteren?