Welkom op de Automotive eventpagina

Automotive Live on tour september 2018

Van 17 t.e.m 19 september 2018 trok 2dehands.be door Vlaanderen met een indrukwekkende truck om autodealers te ondersteunen met hun online verkoop. Een driekoppig team van online marketing- en automotive-experts wisselden graag hun inzichten uit tijdens interessante sessies in de truck.

Onder andere autoriteit Paul de Vries gaf advies op maat en persoonlijke begeleiding tijdens deze 2dehands.be Automotive Live on tour.

Digital Car Dealer Workshop oktober 2018

Op 23 oktober waren alle 2dehands.be Automotive klanten welkom op de Digital Cardealer Workshop (#DCDW) in Antwerpen.

Tijdens de workshop sprak David Kain, oprichter van Forddirect.com, over de nieuwste sales inzichten betreffende online automotive. Als gewaardeerde online sales trainer van Amerika, wist David op een interactieve manier zijn publiek te betrekken.

Bovendien deelde Paul de Vries zijn geheimen over leadopvolging met alle aanwezigen. Terwijl Bruno De Langhe meer inzichten gaf over de Belgische automotive markt en de rol van 2dehands.be.

Automotive Live event april 2018

Tijdens Automotive Live op 25 april 2018 in het Huis van de Automobiel Brussel bracht 2dehands.be 3 uitgelezen experten in de autowereld tot bij haar klanten, onder meer Brian Pasch.

Aan de hand van specifieke cases en inzichten hielpen we onze autodealers op weg met hun marketing.