Wat biedt 2dehands Pro?

2dehands Pro biedt je de mogelijkheid om eenvoudig en doelgericht te adverteren op 2dehands voor het vergroten van naamsbekendheid, het verhogen van het aantal bezoekers naar jouw webshop en het realiseren van directe verkopen.

Met Pro adverteer je op de best bekeken posities in de zoekresultaten op 2dehands en bereik je een miljoenenpubliek. Daarnaast kun je jezelf profileren als een vertrouwde verkoper en zelf eenvoudig jouw zoekertjes en kosten beheren. Met 2dehands Pro heb je alles zelf in de hand.

Lees hieronder meer over de voordelen van 2dehands Pro.

Beste positie op 2dehands

Met 2dehands Pro wordt jouw geadverteerde zoekertje steeds getoond op de beste positie binnen de zoekresultaten, en dat in een categorie die het beste past bij je productaanbod. Koopgerichte 2dehands-bezoekers zien op die manier jouw product in een relevante context, omgeven door zoekertjes van consumenten. Zo geniet jouw webshop van optimale visibiliteit bij het miljoenenpubliek van 2dehands.

Gratis websitelink

Bij het aanmaken van een zoekertje via Pro kan je gratis een directe link naar jouw website toevoegen. Deze link kan verwijzen naar de homepage van je webshop, of leiden naar de productpagina die overeenkomt met het zoekertje. Zo kunnen bezoekers meteen jouw geadverteerde product kopen.

Naast zichtbaarheid van de link in jouw zoekertje zelf, wordt deze ook weergegeven bij het zoekertje in de zoekresultatenlijst op 2dehands.

Persoonlijke beheeromgeving

Je kan jouw Pro-zoekertjes eenvoudig beheren via je persoonlijke beheeromgeving. In deze beheeromgeving kan je 7 dagen per week en 24 uur per dag jouw zoekertjes aanpassen, toevoegen of verwijderen. Daarnaast geeft de beheeromgeving je een duidelijk overzicht van de geadverteerde zoekertjes en de resultaten van ieder zoekertje.

In de persoonlijke beheeromgeving kan je onder andere:

  • Het verkeer vanuit Pro naar jouw website bekijken
  • Resultaten van verschillende geadverteerde zoekertjes vergelijken
  • Zoekertjes optimaliseren voor een beter resultaat
  • Budgetten aanpassen op basis van resultaat