Wat biedt 2dehands Admarkt?

2dehands Admarkt biedt u de mogelijkheid om eenvoudig en doelgericht te adverteren op 2dehands voor het vergroten van uw naamsbekendheid, het verhogen van het aantal bezoekers naar uw webshop en het realiseren van directe verkopen.

Met Admarkt adverteert u op de best bekeken posities in de zoekresultaten op 2dehands en bereikt u een miljoenenpubliek. Daarnaast kunt u uzelf profileren als een vertrouwde verkoper en zelf eenvoudig uw zoekertjes en kosten beheren. Met 2dehands Admarkt heeft u alles zelf in de hand.

Lees hieronder meer over de voordelen van 2dehands Admarkt.

Beste positie op 2dehands

Met 2dehands Admarkt wordt uw geadverteerde zoekertje steeds getoond op de beste positie binnen de zoekresultaten, en dat in een categorie die het beste past bij uw productaanbod. Koopgerichte 2dehands-bezoekers zien op die manier uw product in een relevante context, omgeven door zoekertjes van consumenten. Zo geniet uw webshop van optimale visibiliteit bij het miljoenenpubliek van 2dehands.

Gratis websitelink

Bij het aanmaken van een zoekertje via Admarkt kan u gratis een directe link naar uw website toevoegen. Deze link kan verwijzen naar de homepage van uw webshop, of leiden naar de productpagina die overeenkomt met het zoekertje. Zo kunnen bezoekers meteen uw geadverteerde product kopen.

Naast zichtbaarheid van de link in uw zoekertje zelf, wordt deze ook weergegeven bij het zoekertje in de zoekresultatenlijst op 2dehands.

Persoonlijke beheeromgeving

U kan uw Admarkt-zoekertjes eenvoudig beheren via uw persoonlijke beheeromgeving. In deze beheeromgeving kan u 7 dagen per week en 24 uur per dag uw zoekertjes aanpassen, toevoegen of verwijderen. Daarnaast geeft de beheeromgeving u een duidelijk overzicht van uw geadverteerde zoekertjes en de resultaten van ieder zoekertje.

In uw persoonlijke beheeromgeving kan u onder andere:

  • Het verkeer vanuit Admarkt naar uw website bekijken
  • Resultaten van verschillende geadverteerde zoekertjes vergelijken
  • Zoekertjes optimaliseren voor een beter resultaat
  • Budgetten aanpassen op basis van resultaat