Hoe te starten

Starten met 2dehands Pro is eenvoudig. Om jouw bedrijf aan te melden, kan je ons registratieformulier invullen waarin wij enkele bedrijfsgegevens opvragen. Vervolgens verifiëren wij jouw gegevens en nemen we contact met je op. Na goedkeuring kan je direct aan de slag.

Wil je liever niet zelf jouw zoekertjes aanmaken, dan biedt Pro mogelijkheden om geautomatiseerd te adverteren via een API-partner en zo jouw Pro-zoekertjes te plaatsen.

1. Handmatig Pro-zoekertjes plaatsen

In slechts enkele stappen plaats je een Pro-zoekertje op 2dehands.

  1. Log in op uw 2dehands Pro-account
  2. Kies “plaats zoekertje”
  3. Maak jouw zoekertje op. Geef per zoekertje in:
  • Titel en kenmerken
  • Foto’s
  • Beschrijving
  • Contactgegevens
  • CPC en Budget

Activeer jouw zoekertje en het is binnen enkele minuten zichtbaar op 2dehands.be.

Lees tips voor het opzetten van een campagne

2. Automatisch adverteren via API

Pro beschikt over een API-oplossing, waarmee je snel het complete aanbod van jouw webwinkel kan doorplaatsen naar 2dehands als Pro-zoekertjes.

Met behulp van de API wordt er als het ware een real-time koppeling gemaakt tussen het aanbod in jouw webwinkel en Pro. Zo is jouw aanbod op 2dehands altijd up-to-date.

Bekijk onze API-partners

3. Pro adverteren uitbesteden

Je kan jouw Pro-campagne ook laten beheren door een van onze erkende marketingbureaus. Dit bureau beheert niet alleen jouw budget en campagnes, maar voorziet je ook van rapportages en adviezen. Zo kan je je volledig richten op het inkopen van uw producten, de facturatie en administratie, uw personeel en alles wat er nog meer komt kijken bij het managen van jouw bedrijf.

Pro werkt samen met een groot aantal vertrouwde marketingbureaus die je graag helpen om zo goed mogelijke resultaten te halen uit jouw Pro-zoekertjes.

Bekijk de erkende marketingbureaus