Hoe te starten

Starten met Admarkt is eenvoudig. Om uw bedrijf aan te melden, kan u ons registratieformulier invullen waarin wij enkele bedrijfsgegevens opvragen. Vervolgens verifiëren wij uw gegevens en nemen we contact met u op. Na goedkeuring kan u direct aan de slag.

Wil u liever niet zelf uw zoekertjes aanmaken, dan biedt 2dehands Admarkt mogelijkheden om geautomatiseerd te adverteren via een API-partner en zo uw Admarkt-zoekertjes te plaatsen.

1. Handmatig Admarkt-zoekertjes plaatsen

In slechts enkele stappen plaatst u een Admarkt-zoekertje op 2dehands.

  1. Log in op uw Admarkt-account
  2. Kies “plaats zoekertje”
  3. Maak uw zoekertje op. Geef per zoekertje in:
  • Titel en kenmerken
  • Foto’s
  • Beschrijving
  • Contactgegevens
  • CPC en Budget

Activeer uw zoekertje en het is binnen enkele minuten zichtbaar op 2dehands.be.

Lees tips voor het opzetten van een campagne

2. Automatisch adverteren via API

2dehands Admarkt beschikt over een API-oplossing, waarmee u snel het complete aanbod van uw webwinkel kan doorplaatsen naar 2dehands als Admarkt-zoekertjes.

Met behulp van de API wordt er als het ware een real-time koppeling gemaakt tussen het aanbod in uw webwinkel en 2dehands Admarkt. Zo is uw aanbod op 2dehands altijd up-to-date.

Bekijk onze API-partners

3. Admarkt adverteren uitbesteden

U kan uw 2dehands Admarkt-campagne ook laten beheren door een van onze erkende marketingbureaus. Dit bureau beheert niet alleen uw budget en campagnes, maar voorziet u ook van rapportages en adviezen. Zo kan u uzelf volledig richten op het inkopen van uw producten, de facturatie en administratie, uw personeel en alles wat er nog meer komt kijken bij het managen van uw bedrijf.

2dehands Admarkt werkt samen met een groot aantal vertrouwde marketingbureaus die u graag helpen om zo goed mogelijke resultaten te halen uit uw Admarkt-zoekertjes.

Bekijk de erkende marketingbureaus